Unity sertifikovani program

Jedini regionalni Unity sertifikovani program je od sada dostupan u Eipix Academy ponudi! Program se sastoji iz četiri kursa:

Nakon što završe sva četiri kursa, polaznici stiču pravo da polažu oficijelni Unity Certified Developer test. Oni koji uspešno polože test stiču zvanje Unity Certified Developer. Troškovi polaganja testa su uključeni u cenu Unity sertifikovanog paketa.

Predavač

Kurs vodi Aleksandar Đokić, level designer u kompaniji Eipix Entertainment sa decenijskim iskustvom rada kao level designer, game designer i project lead na brojnim gejmerskim projektima u kompanijama iz Srbije, Nemačke i Estonije, te kao saradnik u nastavi za predmet „Uvod u računarske igre” na Univerzitetu Metropoliten.

Broj polaznika

Broj polaznika je ograničen na šest polaznika po kursu.

Prostor

Nastava će se odvijati u prostorijama kompanije Eipix Entertainment, opremljenim najsavremenijom tehničko-tehnološkom infrastrukturom potrebnom za razvoj video-igara.

Unity 3D

Ova multiplatformska tehnologija objedinjuje sve procese neophodne za razvoj jedne video-igre: importovanje i obradu 3D i 2D grafike, animaciju, programiranje i zvuk. Jednostavnije rečeno, koristi se za pravljenje video-igara od početka do kraja. U pitanju je game engine na koji se oslanjaju nebrojene kompanije i nezavisni studiji širom sveta, a spisak igara koje ga koriste kao pokretačku tehnologiju kreće se od AAA naslova poput Heartstone: Heroes of Warcraft, mobilnih igara poput Pokemon Go, pa sve do indie naslova poput Ori and the Blind Forest, Superhot, Kerbal Space Program. Obavezan je alat za sve koji razmatraju budućnost u bilo kojoj specijalizovanoj oblasti razvoja video-igara, a u isto vreme pruža mogućnost da potpuno samostalno realizujete projekte po sopstvenoj zamisli.


Kurs u Novom Sadu:

Početak kursa:
21. avgusta 2017.

Trajanje kursa:
Šesnaest nedelja (ukupno 80 časova), dva puta nedeljno

Cena programa (sva četiri kursa):
190.000 RSD

Akcijska cena:
140.000 RSD

Kurs u Beogradu:

Početak kursa:
Septembar

Trajanje kursa:
Šesnaest nedelja (ukupno 80 časova), dva puta nedeljno

Cena programa (sva četiri kursa):
190.000 RSD

Akcijska cena:
140.000 RSD