DIZAJN KARAKTERA

Dizajn karaktera je serija mesečnih kurseva čiji je cilj da polaznike osposobe za kompletnu izradu karaktera – od ideje, preko skice i razrade, sve do finalnog rada spremnog da uđe u produkciju. Namenjen je svima koji razmatraju karijeru artista u kreativnim industrijama. Kursevi se sastoje od teorijskog i praktičnog dela, pružaju znanje i razvijaju veštine polaznika, uz stalnu superviziju predavača.

Nastava se odvija u Novom Sadu i Beogradu u prostorijama kompanije Eipix Entertainment, opremljenim najsavremenijom tehničko-tehnološkom infrastrukturom potrebnom za razvoj video-igara i stripa.

PREDAVAČ

Harvey Bunda je Corel Painter Master, koncept artist, ilustrator i predavač sa preko deset godina iskustva koje je sticao radeći u kompanijama kao što su LucasArts, Marvel i Mattel. Trenutno radi kao art direktor u okviru Eipixovog projekta Imagine Incredible, posvećenog produkciji autorskog stripa i digitalnom izdavaštvu. Njegov art portfolio možete pogledati ovde.

BROJ POLAZNIKA

Broj polaznika je ograničen na šest polaznika po kursu.

PROSTOR

Nastava će se odvijati u prostorijama kompanije Eipix Entertainment, opremljenim najsavremenijom tehničko-tehnološkom infrastrukturom potrebnom za razvoj video-igara.

Creative design from the South

Get in touch with us!